www.3ds-kopen.nl
alles over de nieuwe Nintendo 3DS!

Vanzelfsprekend zal het downloaden van Nintendo 3DS spellen weer een stuk lastiger gaan. In dit artikel bekijken we wat de mogelijkheden zijn rondom het downloaden van Nintendo 3DS spellen en daarnaast zullen we recente ontwikkelingen bijhouden.
Nintendo 3DS spellen downloaden
appleipadadskopen.nl copyright 2010 respecteer onze voorwaarden
HARDWARE
MEER INFORMATIE
3DS flashkaart
Net zoals bij de oude Nintendo DS zullen Nintendo 3DS spellen moeten worden afgespeeld door middel van een speciaal voor de 3DS bedoelde flashkaart. De oude R4 kaartjes die speciaal voor de DS ontwikkeld waren zullen dan ook niet langer voldoen voor de Nintendo 3DS, aangezien deze weer beter beschermd is. Op het moment is het jammer genoeg alleen nog mogelijk om oude DS spellen af te spelen door middel van een zogenaamde flashkaart, bezoek voor een geschikte flashkaart deze webshop.

Wanneer je onbeperkt DS spelletjes wilt downloaden kan je het Pocketdownloadcenter proberen. Al vanaf 19,96 maak je gebruik van deze geweldige zoekmachine. Klik op de afbeelding hieronder om het aanbod te bekijken en meld je direct aan!


3DS flashkaart
3DS spellen downloaden
Ook Nintendo 3DS spellen zullen slechts enkele megabytes groot zijn. Deze spellen zullen dan ook zowel via BitTorrent als via nieuwsgroepen gedownload kunnen worden. Wanneer je meer wil weten over het downloaden van Nintendo 3DS spellen voor je 3DS spelcomputer dan kan je de website 3dsdownload.nl bezoeken.

BitTorrent logo
SPECIALS
3ds-kopen.nl copyright 2010 respecteer onze voorwaarden
Flashkaart kopen
Nintendo 3DS prijsvergelijker: voordeligste webshops
Nintendo 3DS inclusief verzending 149,95
Nintendo 3DS inclusief verzending 157
3DS alle kleuren 159,99 plus verzending!