www.3ds-kopen.nl
alles over de nieuwe Nintendo 3DS!

Op deze pagina bekijken we de prijs van de Nintendo 3DS zoals hij rond de release datum in de winkel zal liggen. Het zal tevens mogelijk zijn om de 3DS te importeren.
Prijs Nintendo 3DS
appleipadadskopen.nl copyright 2010 respecteer onze voorwaarden
HARDWARE
MEER INFORMATIE
Prijs 3DS
De Nintendo 3DS zal rond de release ongeveer 220 euro kosten. Dit is een redelijk normaal bedrag wanneer we de prijs vergelijken met de prijs van de Sony PSP of Nintendo DS rond de release in 2004: ook die kosten een euro of tweehonderd. Voor dit bedrag ontvang je de draagbare spelcomputer in combinatie met een oplader en een handleiding. Je kan de 3DS ook in aantrekkelijke bundels aanschaffen waarmee je vanzelfsprekend meer voor minder ontvangt. Voor aantrekkelijke bundels kan je onze speciale bundel pagina bekijken.

Adviesprijs
De prijs van 220 euro is vanzelfsprekend een adviesprijs: ondernemers mogen het apparaat aanbieden voor een andere prijs. Het kan dan ook zeker lonen om goed op het internet te zoeken naar de laagste prijs zodat je de 3DS zo goedkoop mogelijk kan kopen.

Wat krijg je voor dat geld?
Je krijgt de Nintendo 3DS, de nieuwe spelcomputer van Nintendo. Met de 3DS kan je driedimensionale beelden weergeven en spellen besturen door middel van een bewegingssensor. Daarnaast zijn de grafische prestaties van het apparaat behoorlijk verbeterd waardoor je speltechnisch lastigere spellen kan spelen. Het niveau van de grafische pracht zou nu te vergelijken moeten zijn met die van de PSP.

geld banner
Nintendo 3DS E3
SPECIALS
3ds-kopen.nl copyright 2010 respecteer onze voorwaarden
Nintendo 3DS inclusief verzending 149,95
Nintendo 3DS inclusief verzending 157
3DS alle kleuren 159,99 plus verzending!
Nintendo 3DS prijsvergelijker: voordeligste webshops
Flashkaart kopen